Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye

október 2.
ALEE
október 2.
Danny Better LIVE
Previous slide
Next slide
Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye
2023.október 2-6.

Hajdú János

Adjon Isten! Hajdú János vagyok, a Vízmű jelöltje. Stábom neve Hunitas, témánk pedig a hungarikumok és a magyar hagyományok népszerűsítése a fiatalok körében. Számos olyan hagyományunk van, amik kezdenek feledésbe merülni, mi ezeket szeretnénk újra köztudatba hozni. 3 városfejlesztési ötlet Békéscsabára:

Zahorán Milán

Zahorán Milán vagyok, a DreamBeg jelöltje. Idén én képviselem a Beget a 31. Garabonciás napokon. Témánknak az álmokat, a célokat, és azoknak kivitelezését választottuk. Kampányunkban szeretnénk megmutatni diáktársainknak, álmodozni nagyszerű és szükséges, de annál jobb érzés nincs, mikor mindezt megvalósítható céllá formáljuk, illetve lépésről lépésre kivitelezzük, minden hátráltató tényező ellenére is. Stábommal és kapmányfőnőkeimmel azon […]

Gyepes Levente

Gyepes Levente vagyok, a Közgé jelöltje a Garabonciás Napokon. Stábom a Daremension, célunk pedig az, hogy tegyetek azért, amit szeretnétek elérni, merjetek merni, és ne csak a fejben elképzelt illúziókban éljetek!! Diákpolgàrmesterként fontosnak tartanám a rászoruló diákság segítését, az Ifjúsági Tér népszerűsítését az iskolákban, valamint ingyenes parkolàsi lehetőség biztosítását a diákok számára.

Kucsa Dávid

Kucsa Dávid vagyok, a Street Guardians és a Trefort jelöltje a 31. Garabonciás napokon! Témánk az összetartás, és stábommal szeretnénk megmutatni ennek fontosságát! Kampánycéljaink:

Kováts Luca

Kováts Luca vagyok, az Andrássy és a SurFace stáb jelöltje a 31. Garabonciás napokon. Célunk, hogy megmutassuk és megtanítsuk nektek az eleinte láthatatlan személyiségi értékek fontosságát. Diákpolgármesterként éjszakai buszjáratokat kezdeményeznék, jótékonysági sportrendezvényt szerveznék, illetve étel-ital automatákat helyeznék el a város különböző pontjaira.

Sebestyén Sarolta

Sok esetben a mesék nem csak gyerekeknek íródnak, hanem van mögöttes tartalmuk is, amit gyerekfejjel nem érthettünk meg. Sebestyén Sarolta vagyok, a Gészi jelöltje, stábom a Rejtett Világ, kampányunk célja pedig az, hogy a diákok kicsit a dolgok mögé is nézzenek és ne elégedjenek meg a felszíni tökéletességgel. Városon belül szeretnénk: ⁃ több szelektív kukát […]

Szatmári Dávid

Szatmári Dávid vagyok, a Belvár jelöltje az idei Garabonciás Napokon. Nevünk a Diversia, témánk a szürke, monoton hétköznapokból való kitörés és a színes, fantáziadús élet. Kampányunk célja pedig a csabai diákélet felvillanyozása:

Követés: