Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye

Danny Better LIVE
Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye
2024. szeptember 29. - október 4.

Hamarosan...

Gyepes Levente

Közgé

Hajdú János

Vízmű

Kováts Luca

Andrássy

Kucsa Dávid

Trefort

Sebestyén Sarolta

Gészi

Szatmári Dávid

Belvár

Zahorán Milán

Beg

1/7
Gyepes Levente
Gyepes Levente - kar

Gyepes Levente

Közgé

Gyepes Levente vagyok, a Közgé jelöltje a Garabonciás Napokon. Stábom a Daremension, célunk pedig az, hogy tegyetek azért, amit szeretnétek elérni, merjetek merni, és ne csak a fejben elképzelt illúziókban éljetek!! Diákpolgàrmesterként fontosnak tartanám a rászoruló diákság segítését, az Ifjúsági Tér népszerűsítését az iskolákban, valamint ingyenes parkolàsi lehetőség biztosítását a diákok számára.

2/7
Hajdú János
Hajdú János - kar

Hajdú János

Vízmű

Adjon Isten! Hajdú János vagyok, a Vízmű jelöltje.

Stábom neve Hunitas, témánk pedig a hungarikumok és a magyar hagyományok népszerűsítése a fiatalok körében. Számos olyan hagyományunk van, amik kezdenek feledésbe merülni, mi ezeket szeretnénk újra köztudatba hozni.

3 városfejlesztési ötlet Békéscsabára:

  • Kertimozi kialakítása a Ligetben.
  • A Munkácsy Múzeum népszerűsítése a fiatalok körében.
  • A Vármegyenap kibővítése hagyományos mesterségekkel.
3/7
Kováts Luca
Kováts Luca - kar

Kováts Luca

Andrássy

Kováts Luca vagyok, az Andrássy és a SurFace stáb jelöltje a 31. Garabonciás napokon. Célunk, hogy megmutassuk és megtanítsuk nektek az eleinte láthatatlan személyiségi értékek fontosságát. Diákpolgármesterként éjszakai buszjáratokat kezdeményeznék, jótékonysági sportrendezvényt szerveznék, illetve étel-ital automatákat helyeznék el a város különböző pontjaira.

4/7
Kucsa Dávid
Kucsa Dávid - kar

Kucsa Dávid

Trefort

Kucsa Dávid vagyok, a Street Guardians és a Trefort jelöltje a 31. Garabonciás napokon! Témánk az összetartás, és stábommal szeretnénk megmutatni ennek fontosságát!

Kampánycéljaink:

  • Városok közötti kapcsolatépítés
  • Közterületi szemetesek rendbetétele és csikkgyűjtő felszerelése azokra, amelyeken nincs.
  • Iskolák közötti programok szervezése.
5/7
Sebestyén Sarolta
Sebestyén Sarolta - kar

Sebestyén Sarolta

Gészi

Sok esetben a mesék nem csak gyerekeknek íródnak, hanem van mögöttes tartalmuk is, amit gyerekfejjel nem érthettünk meg. Sebestyén Sarolta vagyok, a Gészi jelöltje, stábom a Rejtett Világ, kampányunk célja pedig az, hogy a diákok kicsit a dolgok mögé is nézzenek és ne elégedjenek meg a felszíni tökéletességgel. Városon belül szeretnénk: ⁃ több szelektív kukát kihelyezni, ⁃ a fiatalságot bátorítani a színházba járásra, ⁃ ha lenne egy kert/ autósmozi.

6/7
Szatmári Dávid
Szatmári Dávid - kar

Szatmári Dávid

Belvár

Szatmári Dávid vagyok, a Belvár jelöltje az idei Garabonciás Napokon. Nevünk a Diversia, témánk a szürke, monoton hétköznapokból való kitörés és a színes, fantáziadús élet. Kampányunk célja pedig a csabai diákélet felvillanyozása:

  • Békéscsabára vezető tömegközlekedés megsűrűsítése
  • Békéscsaba belvárosában egy új diák-szabadidőközpont létrehozása
  • Csabai Alkotó Média c. ifjúsági magazin népszerűsítése
7/7
Zahorán Milán
Zahorán Milán - kar

Zahorán Milán

Beg

Zahorán Milán vagyok, a DreamBeg jelöltje. Idén én képviselem a Beget a 31. Garabonciás napokon. Témánknak az álmokat, a célokat, és azoknak kivitelezését választottuk. Kampányunkban szeretnénk megmutatni diáktársainknak, álmodozni nagyszerű és szükséges, de annál jobb érzés nincs, mikor mindezt megvalósítható céllá formáljuk, illetve lépésről lépésre kivitelezzük, minden hátráltató tényező ellenére is. Stábommal és kapmányfőnőkeimmel azon leszünk, hogy mindezek nekikezdésében segítsünk, bátorítsunk titeket és megadjuk a kezdő löketet. Ezen felül Diákpolgármester jelöltként kitűzött céljaim közé tartoznak a városi szinten napelemmel működő okospadok kihelyezése, valamint a diákság számára megfelelő szórakoztató helyek és programok fellendítése.

Követés: