Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye

Danny Better LIVE
Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye
2024. szeptember 29. - október 4.

Csontó Norbert

Andrássy

Éber Boldizsár

Szegya

Lipcsei Emese

Belvár

Paulik Támás

Gészi

Petrovszki Liza

Beg

Pribojszki Péter

Közgé

Seben Zalán

Vízmű

Vágási Viktória

Trefort

1/8
Csontó Norbert
Csontó Norbert - kar

Csontó Norbert

Andrássy

Csontó Norbert vagyok, az Andrássy jelöltje a 30. Garabonciás Napokon. Stábom az AdrenAllin, célunk pedig az, hogy együtt felfedezzük, hogyan kell igazán élvezni az életet és mindenből kihozni a lehető legjobbat. Ez alapján a következőket tervezzük megvalósítani: szeretnénk az Andrássy út mentén egy kerékpárutat, így növelni az arra közlekedő diákok biztonságát, terveink között van a helyi buszmenetrendek megreformálása, illetve megrendeznénk a Sportcsarnokban egy 24 órás sportvetélkedőt a középiskolások számára.

2/8
Éber Boldizsár
Éber Boldizsár - kar

Éber Boldizsár

Szegya

Sziasztok Éber Boldizsár vagyok és a 30. Jubileumi Garabonciás Napokon a stábommal Én képviselem a Szent-Györgyit. Nevünk a RIAZ, egy Hindi eredetű szó, melynek nincs magyar megfelelője. Témánk nem más, mint a Céltudatosság, melyet a díszletünkben és a filmünkben egy kisváros formájában szeretnénk megjeleníteni, mint “Riaz a céltudatosság városa”. Legfőbb céljaink közé sorolható a Csaba kártya népszerűsítése, elektromos rollerek és bicikli kölcsönzők létrehozása Békéscsaba belterületén és a diákság felé egy célzott kommunikációs rendszer kiépítése. Tegyetek Ti is a céljaitokért és látogassatok el a programjainkra, hisz ne felejtsétek: RIAZ mindenkit tárt kapukkal vár!!

3/8
Lipcsei Emese
Lipcsei Emese - kar

Lipcsei Emese

Belvár

Lipcsei Emese vagyok és idén én képviselem a Belvárt a 30. Garabonciás Napokon. Stábunk neve Calmony, témánk pedig a lelki nyugalom megtalálása a nyitott szemmel való járáson keresztül, hiszen a lelki béke egy olyan dolog, amit mindenki keres, ám csak kevesen találják meg. Diákpolgármester jelöltként legfőbb célomnak tartom, hogy a diáktársaimat korosztálynak és érdeklődésnek megfelelően kulturális, ám szórakoztató programokkal lássam el.

4/8
Paulik Támás
Paulik Támás - kar

Paulik Támás

Gészi

Sziasztok! Mindennapi életünk fontos részét képezik a sportok. Stábommal, a NoLimit-tel szeretnénk mindenkit ösztönözni a rendszeres testmozgásra. Mint ahogyan életünkben sem, így a sportolásban sincsenek határok. A rendszeres mozgás megtanít minket az elhivatottságra és a kitartásra. Szeretnénk bevezetni Titeket a sportok világába, és megmutatni nektek, hogyan hozzátok ki magatokból a maximumot. Céljaink a következők: pénz, hely és nyilvánosság. Költségvetési többletet/forrást a Diákönkormányzat javára. Szeretnénk kialakítani egy olyan ifjúsági teret, ahol állandó rendezvényeket tudunk szervezni a diákok számára, ami elérhető és megfizethető. Ezek mellett nagyobb hangot adni az ifjúságnak. Jelenjen meg ifjúsági rovat, amiben részletesen beszámolnak a diákéletről városunkban, ne csak a Garabonciás ideje alatt, hanem egész évben.

Látogassatok el hozzánk a Garabonciás Napokon, és próbáljátok ki magatokat a sportágakban! Hajrá Gészi!

5/8
Petrovszki Liza
Petrovszki Liza - kar

Petrovszki Liza

Beg

Művészet. Átszövi életünket, a legkisebb apróságtól a legnagyobb dolgokig. Mindaz, amivel naponta találkozol, ugyanúgy művészet, mint amit a múzeumban, színházban találsz. Egy átszínezett valóság, melyet csak te látsz, érzel, élsz meg.

Célom létrehozni egy teret a feltörekvő városi művészeknek, mely ítéletmentes és nyitott, hogy öregbíthessük a város hírnevét és felpezsdítsük fiatalságának kultúráját, mindezt környezettudatos keretek között.

Petrovszki Liza vagyok, és stábommal a BEGlectic-kel egy közös alkotásra invitáljuk az olvasókat!

6/8
Pribojszki Péter
Pribojszki Péter - kar

Pribojszki Péter

Közgé

Pribojszki Péter vagyok a Közgé jelöltje. Stábunk a LifeLine, azaz mentőöv. Célunk, hogy diáktársainkat kihúzzuk a túlgondolás csápjai közül és közösen megalkossunk 4 napot, ahol felszabadultan fürödhetünk a Gara tengerében. Diákpolgármesterként fontosnak tartanám a városi munkalehetőségek növelését kortársaim számára. Továbbá szeretnék egy „Csabai Búcsú”-t, ahol a diákok együtt búcsúztathatják a tanévet. Végül városi gólyatábort kezdeményeznék, ahol a leendő középiskolások megismerhetik a helyi diákéletet.

7/8
Seben Zalán
Seben Zalán - kar

Seben Zalán

Vízmű

Sziasztok!

Seben Zalán vagyok, a Vízmű, illetve az Impression stáb jelöltje. A mi témánk az élmények és biztosan felmerül, miért pont ezt választottuk. Pontosan azért, mert ez a jelenség benne van a mindennapjainkban pozitív és negatív értelemben is. A pozitív élmény egy örömet okoz, miközben egy negatív, tapasztalatot ad. A kampányunk alatt törekszünk arra, hogy minél több élménnyel, új barátságokkal legyetek gazdagabbak. Hajrá Vízmű! Hajrá Impression!

8/8
Vágási Viktória
Vágási Viktória - kar

Vágási Viktória

Trefort

Sziasztok! Vágási Viktória vagyok a TheseAges jelöltje és idén én képviselem a Trefortot a 30. Jubileumi Garabonciás Napokon. Hogy mi is a témánk? Nevünkből kiindulva szó szerint azokat az éveket szeretnénk bemutatni, amik a legnagyobb hatással vannak az Ti és a Mi életünkre is. Ez pedig nem más mint a tinédzserkor és ennek megélése.
Városi szintű problémák, melyeket szeretnénk megoldani:

  • bérelhető biciklik és rollerek telepítése, sűrűbb buszjáratok a jobb közlekedésért
  • általános iskolások részére gyár- és munkahely látogatások szervezése, a pályaválasztás segítése érdekében
  • jótékonysági bál szervezés, melyből befolyó összeg szelektív hulladékgyűjtők és ivókutak telepítésére költenénk
Követés: